Social Icons

sobota 23. října 2010

Johnny Depp v jedné z Londýnských škol

Tak konečně jsem našla nějaký článek v češtině o téhle nečekané a velice zajímavé události. Myslím, že té malé holčičce musí teď závidět spousta lidí.... No, možná to neměl dělat, teď mu bude přicházet spousta dopisů, aby za někým přijel... Že bych taky jeden napsala?? :D.



Kapitán Jack Sparrow navštívil děti ve škole!

Johnny Depp navštívil britskou školu jako kapitán Jack Sparrow.Foto: profimedia.cz
09.10.2010  11:10Americký herec Johnny Depp (47) na sebe opět upoutal pozornost a to když se objevil v jedné londýnské škole přestrojen za slavného filmového piráta! Malá fanynka totiž napsala hrdinovi filmů Piráti z Karibiku o pomoc se zorganizováním vzpoury proti učitelům.

 Na kapitána Jacka Sparrowa, kterého Depp ve filmech ztvárnil, se obrátila devítiletá Beatrice Delap ze základní školy v Greenwich na jihovýchodě britské metropole. "Jsme banda začínajících mladých pirátů a máme určité potíže se vzpourou proti učitelům. Byli bychom rádi, kdybyste mohl přijet a pomoci," napsala dívenka.

Bouřit se nebudeme, venku je policie
Hollywoodská hvězda, která v jihovýchodním Londýně natáčí čtvrtý příběh Pirátů z Karibiku, upozornil školu na svůj příchod jen deset minut předem. Škola tak rychle svolala žáky, kteří jen lapali po dechu, když mezi nimi procházel slavný herec. Depp s dopisem v ruce vyzval Delapovovu, aby předstoupila, a objal ji. Pak ale veškeré myšlenky na vzpouru zahnal. "Možná bychom se dnes neměli bouřit, protože venku mě sleduje policie," prohodil vtipně Depp při středeční návštěvě školy.


Žádné komentáře:

Okomentovat