Social Icons

neděle 25. srpna 2013

Satoshi Ohno 大野 智

Datum narození: 26. 11. 1980
Místo narození: Mitaka
Barva: modrá
Výška: 166 cm
Váha: 49 kg
Krevní skupina: A
Sourozenci: starší sestra
Přezdívky: Riida, Ojisan, Ojichan,
Záliby: Rybaření, tanec, zpěv, kreslení, malování, modelování, tvoření.


Ono Satoshi se narodil 26. 11. v Mitace v Tokyu jako mladší ze dvou dětí. Říká o sobě, že v mládí byl dost uzavřený, osamělý,  neměl moc kamarádů a občas byl i depresivní.

Sporty ho moc nebavily, spíš se zajímal o umění a to především kreslení. Začal kreslit ve třetí třídě a to kvůli Dragonball. Jeho kamarád tím byl posedlý a oni mezi sebou neustále soupeřili, kdo zvládne něco z toho nakreslit líp.


Se svou matkou má dost blízký vztah, dokonce mu do nedávné doby (a možná ještě do teď...) nakupovala oblečení (další důvod je ten, že on nesnáší nakupování). Když se vracel pozdě z práce, pokaždé na něj čekala. Jsou spíš jak kamarádi, než jako syn a matka. Jeho matka ho přihlásila na konkurz Johnnys. Když stál na konkurzu na pódiu, všichni ostatní začali tančit, jen on stál a zamával své matce, která na něj čekala. To Johnnyho rozlítilo a nařídil mu, aby si stoupnul dopředu a tancoval. Ono to tedy udělal a Johnny ho nakonec pochválil. Členem Johnnys se stal 16. 10. 1994 a byl jako jeden z mála vybrán samotným Johnnym.
Ono dlouhou dobu nebyl v žádné (vlastní) skupině. Jednou se ho prý Johnny zeptal, jestli má rád voleyball. Ono se zalekl, že když řekne že ano, tak ho bude muset hrát, tak řekl, že ne. Johnny pak stvořil skupinu V6 (z těch, kterých se zeptal a řekli, že mají rádi voleyball), což Ona naštvalo a uvažoval o tom, že už s Johnnys skončí. Někdo ho ale odradil a řekl mu, ať ještě chvíli počká a pak se stal členem ARASHI.
Debutovali na Hawai 15. 9. 1999. Jejich první CD A.RA.SHI vzniklo 3. 10. téhož roku.


Leadrem se stal ne proto, že byl nejstarší, ale proto, že vyhrál kámen, nůžky, papír.
Na začátku Arashi kariéry byl nejméně známým členem. Ostatní členové se znali mezi sebou z různých společných projektů, ať už to byly filmy nebo focení. Ohna fanošci moc neznali, protože vystupoval spíše v divadelních hrách a dlouhou dobu působil v Kyotu. V divadelních hrách hrál i později a to víc než v seriálech, narozdíl od zbytku Arashi.

V roce 2006 měl sólový koncert 2006xOtoshidama/Arashi=3104yen. Na koncertech tvoří i vlastní choreografii. Nejdříve si ji tvořil jen do vlastních sól, ale v poslední době tvoří choreografii i pro celou skupinu.

Často o sobě říká, že není dobrý Leader, protože nedokáže lidem kolem sebe něco nakazovat a tak podobně. Zbytek Arashi ho ale vždycky brání a říkají, že kdyby neměli takového leadera, nebyli by Arashi, protože to, co jsou teď, jsou jen proto, že je Ohno nenutil dělat něco proti jejich vůli a že nechal každého vyslovit svůj názor a neprosazoval jen ten vlastní. Zbytek Arashi ho dost často šikanuje (styl tančí nějakou choreografii, mají stát v řadě, všichni se chytí a jen Ohna nepustí mezi sebe atp.), ale dělají to spíš pro legraci. Když jde na věc, všichni ho brání a starají se o něj.

Pár zajímavých faktů:
Když byl malý, chtěl se stát pekařem.



Prý na jednom koncertu si sundávali kalhoty a měli pod nimi mít další kraťase jako další kostým. On si však ty vnitřní kraťase zapomněl obléct a tak než si to uvědomil, stál na pódiu jen ve spodním prádle.

Miluje pálivé věci a to opravdu hoodně pálivé. Ostatní členové o něm říkají, že má hloupý jazyk, protože normální člověk by takovou ostrost nezvládl.


Když se v rozhovorech ptali Arashi na koníčky, dlouhou dobu říkal, že rybaření, i když to nebyla pravda. Pak se jednou rozhodl, že to zkusí a zamiloval se do toho. Teď je posedlým vším, co má něco společného s rybami. Když má chvilku času, tráví volno na moři a rybaří. To je taky důvod, proč je tak tmavý. Až jednou bude muset přestat být idolem, hodlá se stát prodavačem v rybářském obchodu. Jeho snem je mít rybářskou loď. Když se ho ostatní členové Arashi ptali, co chce k narozeninám, řekl, že loď.

Aktivně kreslí do teď, i když s občasnými pauzami. Měl dokonce i vlastní výstavu v New Yorku. Už několikrát se podílel na kreslení charitativních triček pro 24 Hour TV. Letos (2013) se jich prodalo více jak milion.



Je známý svou nemluvností. V jednom časopise mu dokonce stopovali, jak dlouho vydrží neříct ani slovo v Arashi pořadu. Bylo to víc než půl hodiny (ten pořad má přibližně 45 minut...). Od té doby si na to Arashi dávají pozor a vždycky se ho někdo na něco zeptá nebo s ním aspoň prohodí pár slov.

Další často zmiňovanou věcí spojenou s Ohnem je jeho ospalost. Neustále vypadá ospalý.

Prý je dalekozraký. Na čtení nosí brýle nebo čočky.


Žádné komentáře:

Okomentovat